Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018

UITNODIGING!

Voor een waardevol Zeist

Als slogan voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben we gekozen: "Voor een waardevol Zeist". Waardevol omdat we de opdracht hebben gekregen om ons in te zetten voor de bloei van de stad (dorp) waarin we wonen. Met de "bloemenbom" die we uitdelen voegen we de daad bij het woord! Bij de daad hoort ook het gebed. Bidt u mee voor wijsheid en kracht voor de fractie en het campagneteam?

 

Verkiezingsposters

Ook zijn er posters gemaakt, er is gekozen voor twee posters met daarop waardevolle beelden van Zeist en een poster met daarop Wouter Catsburg en Piet Verolme. Het zou voor de campagne erg leuk zijn als veel ChristenUnie/SGP stemmers een poster achter het raam hangen. Indien u dit ook wilt kunt met ons u contact opnemen. Bellen kan ook: 06-20559241 (graag na 15:00 bellen) 

 

Campagne via Facebook

Een belangrijk middel om onze (potentiele) kiezers voor deze verkiezingen te bereiken zijn social media en dan voornamelijk Facebook. Als u Facebook heeft willen we u vragen om onze pagina te volgen, maar ook deze pagina te delen met mensen uit Zeist die u kent. De fractie zal hier regelmatig updates opzetten, en we zouden het waarderen als u deze updates ‘liked’ zodat deze weer verder verspreid worden.

Campagne via Twitter

Volg de fractie op Twitter via @CUSGPZeist. Ook via Twitter houden we u op de hoogte van de fractie-activiteiten. 

FACEBOOKGROEP ZEIST
IIn Zeist is er ook een Facebookgroep Zeist met inmiddels ruim 7000 leden. Iedere politieke partij in Zeist heeft een bijdrage geleverd op deze site. Hoe meer u deze bijdrage "liket" of een bericht achterlaat, hoe meer we in beeld komen. Hier kunt u ons vinden

Welkom bij de verkiezingsdebatten

Tot aan de verkiezingen van  maart zijn er diverse verkiezingsdebatten. Altijd wel één bij u in de buurt! Er wordt vaak ingegeaan op specifieke thema’s die spelen in uw buurt. Wouter en Pieter zullen deze debatten namens de ChristenUnie/SGP voeren en voor hen is het leuk als zij een aantal bekenden in de zaal hebben. Na elk debat willen we ook graag een stukje op Facebook zetten met een foto daarbij. Als u bij debatten aanwezig wilt zijn, graag! Op onze site www.zeist.christenunie-sgp.nl kunt u de agenda van de debatten vinden. 

Flyeren en gesprekken in het centrum

Op 10 en 17 maart zal er in het centrum geflyerd worden. We zijn hiervoor nog op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen: het flyeren is van 10.00 tot 15.00. Als u wilt helpen kunt u dit natuurlijk ook een deel van de tijd doen (ochtend van 10.00 tot 12.30 of middag van 12.30 tot 15.00). Aan het eind van de twee flyerdagen gaan we met iedereen die belangstelling heeft van onze partijen nog even kort iets drinken in het centrum. Als u hieraan deel wilt nemen zorgt u dan dat u uiterlijk 14.45 op het Emmaplein bent.
U kunt zich hier aanmelden! of via 06-20559241 (graag na 15:00 bellen) 

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedInfooter-rechts